2022 Ik smelt/ I’m melting – Theatermaker Elisabeth van Galen

 

Een zintuigelijke ervaring waarin performers, beeld, geluid, geur en tast je meenemen in een eigenzinnige wereld geïnspireerd op dwangmatigheid ontstaan door narcistisch misbruik. Hoe voelt het als je door een meester manipulator aan twijfel bent gebracht over alles wat je denkt, voelt en doet? Wat als je hele realiteit behendig is gemaakt uit leugens, verdraaiingen en valse beschuldigingen? Hoe krijg je dan nog grip, en waar ga je dat halen? Kom binnen! En smelt mee.

Ontwikkeld uit een noodzaak om de schoonheid in overlevingsmiddelen te laten zien. Dwangmatigheid en narcisme zijn beide overlevingsmiddelen in een omgeving met een afwezigheid van veiligheid en/of liefde. Die afwezigheid in de kern van een mens beïnvloed hoe die omgaat met diens relaties.

Ik smelt/I’m melting staat symbool voor de versmelting met de poel van vertwijfeling door het misbruik en tegelijkertijd het verzachten door het helingsproces.

Deze ervaring werkt met time slots van 30 a 40 minuten. Een paar dagen voor de speeldata worden de timeslots per mail bekend gemaakt.

Regie: Elisabeth van Galen
Performers: Sterre Land, Eva Peet
Coach: Gusta Geleijnse
Cameraman: Martijn Magré
Fotograaf: Philip van de Bree
Scenografie: Karmijn Lange
Kunstenaars: Sam Hijdra, Ales de Wit, Wendy van Weele

  • 3 juli 15:00-17:00 
  • 3 juli 19:00-21:00 
  • 5 juli 19:00-21:00 uitverkocht

Een kaartje kost Euro 7,50
Duur: 30 a 40 minuten

Bestel je kaarten