Opleiding

Theater/Toneel Avondopleiding

Ben je doordeweeks niet in staat om een opleiding te volgen maar wel in de avond en op zondag? Overweeg dan de opleiding Acteren voor Theater-Avond te volgen.

Naast het reguliere eerste jaar, waarbij de lessen op twee weekdagen vallen, wordt hetzelfde lestraject aangeboden op twee avonden en op zondag. Hetzelfde aantal lesuren en dezelfde lessen maar op een ander tijdstip.

Aanmelden

Opleiding

Wat leer je?

De eerste twee jaar van de opleiding zijn basisjaren waarin alle leerlingen hetzelfde lesaanbod krijgen. Aan het eind van het tweede jaar kun je kiezen uit twee afstudeer-richtingen: Acteren of Theatermaken / Regisseren.

Dus wie wil gaan theatermaken/regisseren zal in de eerste twee jaar veel acteren en wie wil kiezen voor de specialisatie acteren, zal in het tweede jaar ook theatermaken / regisseren. Beide disciplines komen ruim aan bod om een gedegen keuze te kunnen maken aan het eind van het tweede jaar.

Reviews

Over de opleiding

Aanmelden

Meld je aan voor de auditie

Om toegelaten te worden tot de opleiding dien je auditie doen. Voor de auditie vragen we je een monoloog (klassiek of modern) van ca. 20 tot 30 regels te kunnen voordragen.

Audities:
Maandag 28 juni ( 19-22 uur)
Zaterdag 21 augustus ( 13-16 uur)

Aanmelden