De Acteeropleiding in Amsterdam

Zoek jij een acteeropleiding in Amsterdam? Dan ben jij bij Theaterschool de Trap op de juiste plek! De Trap is al meer dan 30 jaar een gevestigde naam op het gebied van leren acteren voor theater, film en televisie. Daarnaast zijn docenten ervaren professionals uit het vak, waaronder acteurs, regisseurs en cameramensen. Onze studenten komen door het hele land voor onze acteeropleiding in Amsterdam

Een Acteeropleiding in Amsterdam voor alle leeftijden

De Trap onderscheid zich op verschillende factoren van andere acteeropleiding in Amsterdam. Bij de Trap is het mogelijk om te studeren ongeacht je leeftijd, dit resulteert zich in zeer gemotiveerde studenten. Onze studenten weten precies waarom ze de uitdaging van het volgen van een acteeropleiding in Amsterdam hebben gekozen, sommige van hen hebben al eens studie of een beroepsleven achter de rug. Dit zorgt ervoor dat Trap vol zit met passionele mensen met levenservaring die ervoor gaan, omdat ze voelen dat dit nu eenmaal is wat ze “moeten” doen.

Wat leer je

De Trap zorgt ervoor dat je een uitdagende acteeropleiding in Amsterdam kan volgen. De opleiding duurt anderhalf jaar in totaal. Het eerste jaar komen de basistechnieken van het spelen aan het bod. Daarnaast wordt er intensief gewerkt aan elementaire speloefeningen, tekstanalyses en het effectief inzetten van lichaam en stem.

Na het eerste jaar wordt de focus meer verlegd naar het acteren voor de camera. Je gaat werken aan het opnemen en monteren van scènes. Ook worden de technische lessen verder naar hoger niveau opgevoerd. Aan het einde van de opleiding breng jij samen met medestudenten de EINDFILM in stand. In aanloop naar de eindpresentatie worden verschillende producten en casting director uitgenodigd naar onze acteeropleiding in Amsterdam.

Hoe meld ik me aan voor de acteeropleiding?

Ben je enthousiast geworden over onze acteeropleiding in Amsterdam? Neem dan contact met ons op of schrijf je meteen in op onze website. Als je eerst jezelf wil oriënteren kan dat ook, tijdens onze 2-daagse oriëntatiecursus. Gedurende deze 2 dagen maak je kennis met acteren voor film en tv, daarnaast krijg je een introductie improvisatie en spel. Acteerervaring is geen vereiste! Meld je aan voor onze acteeropleiding in Amsterdam.